Vervoer

 

 

Al onze taxidiensten worden uitgevoerd met hoogwaardige voertuigen en goed opgeleide, vakbekwame en representatieve chauffeurs. Door onze uitstekende planning bent u verzekerd van vervoer op een tijdstip dat u het best uitkomt.

Taxidiensten

" Voor zowel privéritten als zakelijke ritten, voor één of meerdere personen: wij verzorgen het vervoer perfect." 

Schoolvervoer

In de meeste gevallen rijden we schoolvervoer met speciale busjes. Het gaat om leerlingen in het speciale onderwijs. Het leerlingenvervoer moet elke dag met bijzondere zorg worden uitgevoerd, want de kinderen vergen speciale aandacht. Rust en regelmaat en een grote professionele betrokkenheid van de chauffeurs staat daarbij voorop. We zijn gespecialiseerd op dit gebied. 

Het organiseren van groepsvervoer  is een van de grootste uitdagingen bij groepsuitjes. Wij bij Taxibedrijf Overbeek nemen u alle ongemakken rondom het regelen van vervoer uit handen. Op deze manier kunt u zich bezig houden met de leuke zaken en met elkaar aftellen tot jullie gezamenlijke dagje uit. 

Groepsvervoer

"De ervaren chauffeurs van Overbeek zorgen al sinds jaar en dag dat uw reis onbezorgd kan beginnen."

Verhuur

Gaat u met een groot gezelschap? Dan kunt u kiezen voor een personenbus geschikt voor 9 personen. Alle bussen zijn technisch gezien altijd in orde en zijn altijd veilig en representatief om op stap te kunnen. Daarnaast zijn alle personenbussen geschikt om te besturen met rijbewijs B. Waar u ook naar toe gaat, we hebben altijd een geschikt vervoersmiddel van uw gezelschap. Neem contact met ons op voor een prijs op maat!